VÝPRAVA ZA EDOU VELKÝ DAR – MÁME NAKRYTO

23.ledna  2011

Dneska jsme s Cibulkou vyjely za ženichem. Musím říci, že holky nenechaly nic náhodě a pilně trénovaly. Chrupka, která bohužel nemohla být kvůli špatnému rtg. kyčlí uchovněna, si dala za cíl Cibulku pořádně připravit. Trénovaly a trénovaly, já z nich už byla nešťastná a Limetka jako dospívající a nechápající na ně udiveně zírala, co blbnou a proč si s ní nechtějí hrát? Já jen měla strach, že jestli u vybraného ženicha nemají zamrzlé jezírko, na kterém holky trénovaly, že možná bude problém.

Ale problém nebyl. Eda už nás netrpělivě vyhlížel za plotem. Cibulka na něj vůbec nevrčela a než jsme se rozkoukali byli svázaní. Udivilo mně, jaký je to fofr – holt se ukázalo, že trénink nebyl zbytečný. :-).

Potom si ještě hráli a nakonec se svázali ještě jednou. Přikládám fotodokumentaci, ale fotky ze svázání ne. Přece jen jde o intimní chvilku Edy a Cibulky, budu to respektovat. Kdo by nevěřil, že ke svázání došlo, fotodokumentaci na vyžádání pošlu. Nyní jen budeme čekat, zda pan veterinář při posuzování testu na progesteron měl pravdu a opravdu nám určil den D. Ale myslím, dle reakce Cibulky a Edy, že se strefil úplně přesně. Přece jen ale počkáme, co všemocná matka příroda a jestli opravdu budou strakatá štěňátka.

Příspěvek byl publikován v rubrice VRH A BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.