DŮLEŽITÉ ZPRÁVY: VRH CH NA CESTĚ, FAZOLKA PO VYŠETŘENÍ DKK A LP

Dnes nám pan veterinář potvrdil, že se krytí Limetky skutečně povedlo a vrh CH se u nás narodí. PŘIJÍMÁME ZÁZNAMY NA ŠTĚŇATA.

Tušila jsem to, ale chtěla jsem mít jistotu. Limetka momentálně prochází obdobím nechutenství, je mazlivější, klidnější a také jí zrůžověly a trochu naběhly cecíky.  Pokud bude vše v pořádku, vrh Ch by se měl u nás narodit koncem září.

Minulou středu jsme si s Fazolkou udělali výlet do Prahy na vyšetření kyčlí a patel.  Fazolce byly v dubnu již dva roky, je to stále hrozné třeštidlo, ale chtěli jsme vědět, zda bude možné ji nechat uchovnit.  Na klinice se chovala vzorně, pan doktor ji chválil, jak je hodná. Byl to její první dlouhý výlet autem, takže z toho byla trochu přešlá.  Vyšetření dopadlo dobře. Odjížděli jsme s výsledkem DKK 1/1, LP 0/0. Nyní musíme trochu trénovat, abychom se mohly zúčastnit výstavy a bonitace. Včera jsem s Fazolkou zkoušela poprvé výstavní postoj a běh v kruhu,  byla to hrůza. Nevím nevím, zda to do nejbližší výstavy zvládneme spolu trochu nacvičit. :-).

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH CH BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.