PŘIPRAVUJEME ODCHOD ŠTĚŇAT VRHU CH

Dnes mají štěňata osmitýdenní narozeniny. Výbavu pro ně jsem dokončila minulý týden, štěňata jsou očkovaná a čipovaná.  V pátek k nám dorazí pan veterinář ještě jednou a udělá kontrolu celého vrhu. A v neděli budou odcházet první štěňata do svých domovů. Už se tam na ně moc těší.

Dneska jsme udělali malou módní přehlídku. Každé štěně dostalo obojek. Chvíli z toho byla všechna zaražená, ale za chvíli zjistila, že je to prima zábava tahat sourozence  za tu divnou věc na krku. Velice brzy jsem jim obojky zase sundala.  Jinak vymýšlí  docela pěkné lumpárny. Naposledy se snažila upravit trochu podlahu ve výběhu. :-(.  Už potřebují nové zážitky, novou zábavu a také já se trochu těším, že budou chvíli okousávat někoho jiného a něco jiného než zařízení našeho  pokoje.   Limetka se o štěňata trpělivě stará celou dobu. Většinou je stále ve výběhu, když chce mít klid, vyleze si na boudu. Ale se štěňaty si hraje, vychovává je, udržuje je v čistotě a také je hlídá. Skoro mi připadá, jako by věděla, že jsou to její poslední štěňátka a chce si je pořádně užít.  Máma je to naprosto úžasná!

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH CH BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.