POZVÁNKA NA SETKÁNÍ STRAKATÝCH ŠTĚŇAT

PRO MAJITELE VRHU H A CH.

Vážení a milí majitelé
mladého českého strakatého psa,

dovolujeme si vás pozvat na akci
určenou speciálně pro vás

 Štěňata strakatá

aneb Jarní sraz mladých strakáčů

Akce je určena pro štěňata, která se narodila v kalendářním roce 2017
a pro jejich majitele.

Termín: 11. až 13. května 2018

Místo: RS Brdy, Věšín u Rožmitálu pod Třemšínem (http://www.rekreacebrdy.wbs.cz/RS–Vesin.html)

Rádi bychom se mezi sebou seznámili, dozvěděli se (a vyzkoušeli si), co všechno se strakáči mohou naučit. Prokonzultovali případné problémy výchovné a
v neposlední řadě se dozvěděli něco o možnostech chovu. Na akci bude přítomna poradkyně chovu a někteří ze zkušených chovatelů a výcvikářů, kteří budou připravovat program a budou vám k dispozici pro vaše případné dotazy.

Počítat můžete s přehlídkou štěňat, na kterou jsou zváni chovatelé jednotlivých vrhů, s hravou procházkou i veselými závody.

Technicky: ubytování v chatkách, ty jsou čtyřmístné, s elektřinou a teplou vodou. Snažíme se, aby účastníci měli soukromí v rámci rodiny. U jednotlivců či dvojic je však pravděpodobné, že budou bydlet pohromadě s jiným týmem – kvůli využití kapacity areálu. Nemusíte se však obávat, všichni majitelé strakáčů jsou fajn!

Cena za osobu a noc s plnou penzí 470 korun, dítě 3 až 12 let 420 korun (počítejte dvě noci). Plus jedenkrát 250 korun za psa na zajištění programu, odměn (+ druhý a další pes 150 korun). Předem platíte jen poplatek za psa, ubytování a strava jsou splatné na místě v hotovosti. Při případném odhlášení je poplatek za psa vratný, pokud se odhlásíte do měsíce před akcí.

Přihlašovat se můžete prostřednictvím formuláře na tomto odkazu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMlsUdO6Ulmv1DJAgw6mVHkX5xNhX_Yj_VnfXnZ6-VH0e7jw/viewform

Podrobné informace přihlášeným budou rozeslány cca měsíc před akcí.

Těšíme se, za Spolek českého strakatého psa a organizační tým akce

Jolana Nováková

Případné dotazy na info@spolekstrakacu.cz či telefonicky 607 128 666 – Jolana Nováková

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.