POSLEDNÍ SPOLEČNÉ ŘÁDĚNÍ VRHU M BONASA SORBUS A ODCHODY

Nakonec se počasí na chvíli umoudřilo a  nám se povedlo, aby alespoň na hodinu se mohla štěňata ještě společně proběhnout ve výběhu na zahradě. Zároveň jsem jim všem nasadila obojky, abych vyzkoušela,  jak jim pasujou a také sluší. Samozřejmě se hned za ně začala tahat, válet se v nich a tak většina z obojků nesla stopy našeho bláta ze zahrady.  Jakmile se běháním štěňata unavila, odnesla jsem je zase domů, kde všechna zalehla do pelíšku. Vzhledem k tomu, že jsem tam předtím ukryla deky, které měla štěňata připravené do výbavy, aby trochu načichla prostředím a mámou, sotva se do pelíšku vešla.

Když se vyspala, pokusili jsme se ještě jednotlivá štěňata před odchodem vyfotografovat, ale neměla pro to moc velké pochopení. A pak začala štěňata odjíždět do nových domovů. Coca se o ně úžasně starala celých osm týdnů. Byla to skvělá máma a byl to její poslední odchovaný vrh. Vzhledem k tomu, že většina štěňat odjela do Prahy, mohl by péči o štěňata na chvíli zase převzít tatínek Bartoloměj, který také bydlí v Praze. 🙂

2736 MÁK – majitelé mu dali jméno  FLEK a bydlet bude v Praze 8

2737 MELOUN – dostal jméno MELDA a bydlet bude v Jablonci nad Nisou

2738 MONARCHA – dostal  jméno  LUPIN a  bydlet bude v Brandýse nad Labem

2739 MAJORÁNKA – má nové jméno BUGY a bydlet bude v Praze 4

2740 MALINA – dostala jméno ŽOFKA  a bydlet bude v Praze 7

2741 MÁTA – jméno jí zůstane stejné,  (mám z toho radost)  bydlet bude v Praze 4

2742 MEDUŇKA – jmenovat se bude MARY,  jako bydliště má Kamenný Újezd

2743 MELICOCA – dostala jméno ARGO, bydlet bude v Praze 3

2744 MERUZALKA – bude se jmenovat ORI, bydlet bude v Praze 6

Všem štěňatům z vrhu M Bonasa Sorbus přeji  šťastný a spokojený život a hodně báječných zážitků prožitých se svými majiteli. Těm přeji, aby byli stále tak nadšeni strakatým kamarádem, jako byli když si toho malého strakatého raubíře od nás odváželi a aby nikdy nelitovali, že  se pro toto úžasné plemeno rozhodli.  A Cocince děkuji hrozně moc za to, jak takto početný vrh zvládla a úžasně se o všechna štěňata starala.  Je prostě skvělá!

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH M BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.