UPLYNULY TŘI MĚSÍCE OD NAROZENÍ VRHU M BONASA SORBUS

Čas letí a jsou to již tři měsíce, co se narodil vrh M. Coca se již dala krásně dohromady, vytahané cecíky od kojení devíti hladovců se jí už krásně stáhly a místo se štěňaty nyní nejvíce řádí s Jeřabinou.  Tento týden již také dorazily z plemenné knihy průkazy původu a tak po posledním papírování okolo vrhu M,  putovaly poštou doporučeně k majitelům. Samozřejmě tímto „chovatelský servis“ a  můj  zájem o štěňata nekončí,  naopak hrozně ráda uvítám všechny zprávy i fotografie. I když je samozřejmě důležitější,  pokud se majitelé věnují štěňatům, místo aby seděli u počítače a psali zprávy.  Ale třeba se někdy chvilička najde. :-).

Všechna štěňata se již pilně učí nové věci, zvládají první povely, některá se připravují na návštěvu psí školky a úspěšně se učí zvládat samotu. Mají za sebou dvě očkování a čeká je již poslední. Hlavně je čeká první společné jaro a léto se svými majiteli. Tak ať je co nejvíce nabité parádními zážitky.

Aktuální fotografie přišly od majitelů Melouna, Monarchy, Maliny, Máty, Meruzalky, Melicocy,  Meduňky a Majoránky.  Děkuji!

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH M BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.