BÁJEČNÉ ČERVNOVÉ NOVINKY

V posledních dnech nám dorazily samé skvělé zprávy. Je konečně pěkné počasí a tak většinu času také trávím venku, takže všechny báječné novinky shrnu do jednoho příspěvku.

3.6. oslavil vrh L své první narozeniny.  Majitelé Lauruse, Lanýže a Lopucha poslali aktuální fotografie. Lopuch navíc oslavil své první narozeniny báječným výsledkem na Klubové výstavě. Dostal ohodnocení V2 a paní rozhodčí ho pochválila, že je pěkně vychovaný pes. Za fotografie majitelům moc děkuji a Lopušákovi gratulujeme k prima výsledku na výstavě.

Další skvělá zpráva dorazila od majitelů Impaly Bonasa Sorbus – Bary.  Ta se zúčastnila také Klubové výstavy a bonitace v Berouně.  Na výstavě byla poprvé a dosáhla skvělého výsledku. Ve třídě otevřené,  kde bylo 15 fen dostala ohodnocení V1,CAC, BOB.  Zároveň se zúčastnila bonitace a byla zařazena mezi chovné feny. Majitelům gratulujeme!

Dále nám dorazily zprávy a fotografie od Meruzalky a Melicocy.

Autory fotografií jsou majitelé, za fotky děkujeme!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH I BONASA SORBUS, VRH L BONASA SORBUS, VRH M BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.