ODCHOD FABY A FUGA

13.června 2015

Ve čtvrtek večer u nás bylo ještě 6 štěňat.  Slušná demoliční četa , která si ještě ráda cucne mlíčka od mámy, ale ta už je ochotná držet jim  čím dál tím méně.  Také se jí nedivím, jsou to už přece jen velká štěňata, mají ostré zoubky i drápky, i když dlouhé  kojení je nyní v módě.

Před odjezdem si vždy na památku  štěňata fotografujeme  s obojkem a výbavou. Některá ráda pózují, jiná nemají pro naši akci vůbec pochopení.   Při focení nám hodně pomáhá, že máme nyní stůl kvůli výběhu pro štěnata  posunutý až k oknu, kde má své místečko kocour Šortík, který je pro štěňata hodně zajímavý.  Je to  sice obr, ale velký dobrák, hodně vydrží, ale před Fabuškou raději ustoupil a ona se spokojeně usídlila na jeho místě.

V pátek po obědě si přijeli majitelé pro Fabu.  Při narození vážila 348 g., při odchodu  5 kg.  Bude bydlet v Pečkách a jméno jí  majitelé nechali stejné, budou jí říkat FABA.   V sobotu odpoledne odjel domů také velký mazel Fugu. Při narození vážil 286 g., při odchodu 4,40 kg. Ten bude bydlet v Lovosicích a majitelé mu vybrali jméno FÁFA.  Další odchody štěňat nás čekají v úterý a ve čtvrtek. Potom se chod naší domácnosti vrátí skoro do normálních kolejí.  Uvidíme, jak změní  život náš a celé smečky  malá Fazolka.

Příspěvek byl publikován v rubrice VRH F BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.