CO JE NOVÉHO U ŠTĚŇAT

Štěňatům již byly ve čtvrtek  4 týdny a hned jsme je převážili. Nyní již nevážíme každý den, ale jednou týdně. Nejvyšší váha byla 1465 g., nejnižší 1076 g. Kupodivu nejvyšší váhu již delší dobu nemá Chroust, ale fenka Chiméra. Dnes dostala štěňata poprvé namočené granule. Žádné ofrňování neproběhlo, okamžitě se do nich pustila. A Limetka spokojeně z boudy pozorovala jak se cpou a skoro bych řekla, že si myslela: „no to je dost, že je konečně budeš krmit taky ty!“ A samozřejmě tím na mě přechází postupně i úklid hovínek.

Jinak zatímco matka Limetka se pečlivě starala o štěňátka, otec štěňat Dasko z Majklovy zahrady se předváděl v sobotu 21. října na Klubové výstavě KCHMPP v Mladé Boleslavi. A zabodoval!  Ve třídě veteránů dostal ohodnocení V1, BOV a nakonec  k tomu připojil ještě ohodnocení BOS.   Moc gratulujeme a jsme rádi, že otec našeho vrhu CH je ve svém věku takový fešák a v tak  parádní kondici.

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH CH BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.