VRH CH – POZDRAVY Z DOMOVA

Při předávání štěňat jsem všechny majitele prosila, aby poslali zprávy, případně  fotografie,  jak si štěňata doma zvykají a jak se zabydlují.  Moc děkuji, dorazily zprávy i fotky od všech majitelů.

Štěňata si dobře zvykají na nové prostředí i kamarády. Chipmunk – Hektor má doma strakáče Arese.  Kluci se už dobře sžívají, i když ze začátku byl neunavitelný a stále řádící Hektor na Arese už moc.  Doma s tátou i ostatními strakáči řádí také Chroust. Nejlepším parťákem je prý pro něj  Kašpar. Ale Chroust je také moc šikovný, už  zvládá první povely. Umí sedni a lehni, majitelé mi  poslali video, takže jsem to viděla na vlastní oči. Samozřejmě při výcviku hodně pomáhají dobrůtky.  Doma si zvykla i Chirita. Panička ji chválí, že zvládá pěkně čůrání na zahradě. Doma si nejvíce oblíbila malého syna majitelky, s kterým prý dělá nejvíce lumpáren. Chiméra – Rozárka má doma jako kamaráda jezevčici. Ta je již starší,  s Rozárkou si sice nehraje, ale spí společně. Dorazily také fotografie od Chrostíka – Kryšpína. Ten si zvyká doma také dobře.

Autory prvních  fotografií  z domovů štěňat vrhu Ch jsou  jejich majitelé.

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH CH BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.