MÁME NAKRYTO NA VRH L BONASA SORBUS

Fazolka začala hárat v ne příliš vhodnou dobu. Dlouho jsme se rozhodovali, ale nakonec usoudili, že určitě za pár měsíců bude lépe a rozhodli se pro její nakrytí. Krytí proběhlo v rouškách – tedy roušky měli pouze páníčci a díky tomu, že krycí pes byl rychlý a šikovný, byla to opravdu „blesková akce“.

Na krycím listu  č. 110/2020/CSP/6, vystaveném dne 14.2.2020 byli pro Fazolku  navrženi tito psi:

  1.  Bruce ze Zlatého Lankastru
  2.  Kamil z Majklovy zahrady
  3.  Bartoloměj ze Strakatého dvorku

Vybrali jsme psa č. 1 a dne 1.4. 2020 byla Fazolka nakryta.

Bruce ze Zlatého Lankastru (doma mu říkají Ota), je přátelské povahy k lidem i psům. Má rád děti, není konfliktní a nemá dominantní povahu. Moc se nám líbil a jeho přátelskou povahu jsme poznali hned,  jak jsme vlezli do vrátek, i když Otíka zajímala hlavně Fazolka.

Zda se krytí povedlo,  poznáme cca za 25 dní, kdy zajedeme k veterináři na sono.

Zde je možné se podívat na KALENDÁŘ BŘEZOSTI

V současné době přijímáme předběžné záznamy na štěňata.

Pokud zájemce o štěně z naší stanice připojí pár informací, budu moc ráda – např.:

Proč si zájemce vybral právě českého strakatého psa, co vše o tomto plemeni a jeho temperamentu a povaze ví, zda se s tímto plemenem již někdy setkal. Jeho dosavadní zkušenosti se psy.  Jaké má představy, co vše bude chtít s novým členem rodiny podnikat. Jestli mu zaměstnání umožní se štěněti dostatečně věnovat. A dále,  kde bude štěně bydlet, zda jsou v rodině děti,  či další zvířátka. Jestli plánují výstavy, případně uchovnění nebo mají zájem pouze o aktivního společníka na výlety a další aktivity.  Další informace jsou vítány. Nezajímá mě nic soukromého, ale to, co může ovlivnit moje rozhodnutí, zda zájemce bude opravdu vhodný majitel našeho štěněte a zajistí mu dobrý domov a spokojený život. A věřte, že na tom mi záleží úplně nejvíc.

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH L BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.