MILÉ NÁVŠTĚVY

Pokud se naskytne příležitost, že strakáči,  kteří se u nás narodili,  se se svými majiteli   pohybují někde blízko nás na dovolené,  jsme rádi, když se zastaví.  Někdy to ale nebývá jednoduché, když hárá některá z našich fen nebo se právě staráme o štěňátka. Tentokrát se to ale povedlo. Nikdo neháral a poslední den byl u nás už jen  Lopuch. A tak jsme rádi přivítali na chvilku majitele s pejskem Iberisem, kterému říkají Iber.  Iber se narodil 8.7.2018, matka Coca Bonasa Sorbus, otec Bruce ze Zlatého Lankastru. Takže Iber se mohl u nás  potkat s jedním ze svých polobratrů.

V našem kraji se také pohybovali majitelé s Canabisem – Čakym, chystali se na výšlap na Luž a tak se zastavili u nás. Canabis se narodil 15.9.2013, matka Amanda Pharlap (Limetka), otec Agent od Milníku 05. Canabise – Čakyho jsme naposledy viděli,  když od nás odjížděl v osmi týdnech  domů. Coca je jeho sestra, a tak jsme jim umožnili společné setkání  i s mámou Limetkou.  Čakymu se u nás na zahradě  moc nelíbilo. Celou návštěvu seděl u vrátek, vyčítavě koukal na majitele a ožil teprve když se dostal za vrátka ven,  potkal se s mámou a sestrou a viděl, že pojedou zase brzy pryč.

Třetí milou návštěvou byli majitelé s Indrim – Indim. Trávili dovolenou nedaleko od nás a tak se při odjezdu domů na chvíli zastavili a ukázali nám, jak Indri nyní vypadá. Indri je bráška Iberise, takže se narodil ve stejný den stejným rodičům. Coca si s ním krásně pohrála, i když bylo hrozné vedro.

Posledním příbuzným Limetky a Cocy, který nás navštívil, byl Crocus – Art se svými páníčky. Tráví dovolenou také nedaleko nás. Tentokrát jsem na zahradu mimo mámy a sestry vypustila i Jeřabinu. Artík je totiž její strejda, protože otcem Jeřabiny je Cardamom, což je bratr Crocuse i Cocy.  Čtyři „hnědásci“ vypadali společně úžasně a bezvadně si vyhráli.

Majitelům, kteří si našli čas, aby nám ukázali jak naši odchovanci nyní vypadají,  moc děkuji. Měli jsme z návštěv velkou radost.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.