MÁME NAKRYTO NA VRH M BONASA SORBUS

Podle mých výpočtů měla Coca začít hárat až někdy začátkem roku 2021. Ale moje výpočty ji nějak nezajímaly a také mám podezření, že zapracovalo  soužití ve smečce fen.   Do hárání se pustila Fazolka, Limetka i Malina a přidala se i Coca.  Prostě bylo a stále ještě  je u nás  veselo. :-). Naštěstí jsem poradkyni chovu kontaktovala s předstihem, takže nám stačila doporučit a schválit  vhodné krycí psy. Dne 7.12.2020 nám byl vystaven Krycí list č. 681/2020/CSP/16.

Tentokrát jsme se vydali na krytí za prvním pejskem Bartolomějem ze Strakatého dvorku  do Prahy 10.  Coca se předpisově  nastavovala a Bartoloměj se hodně snažil, až uspěl. Zda  budou Bartoloměj ze Strakatého dvorku a Coca Bonasa Sorbus hrdými rodiči vrhu M Bonasa Sorbus,  zjistíme přibližně za 25 dní, kdy zajdeme s fenkou na sono. Informace o výsledku bude potom  uveřejněna na našich stránkách.

Koho by zajímalo co se děje s fenou po nakrytí, může sledovat KALENDÁŘ BŘEZOSTI

V současné době přijímám předběžné záznamy. Prosím případné zájemce  o uvedení několika informací, které jsou pro chovatele poměrně důležité. Např.:

Proč si zájemce vybral právě českého strakatého psa, co vše o tomto plemeni a jeho temperamentu a povaze ví, zda se s tímto plemenem již někdy setkal. Jeho dosavadní zkušenosti se psy.  Jaké má představy, co vše bude chtít s novým členem rodiny podnikat. Jestli mu zaměstnání umožní se štěněti dostatečně věnovat. A dále,  kde bude štěně bydlet, zda jsou v rodině děti,  či další zvířátka. Jestli plánují výstavy, případně uchovnění nebo mají zájem pouze o aktivního společníka na výlety a další aktivity.  Další informace jsou vítány. Nezajímá mě nic soukromého, ale to, co může ovlivnit moje rozhodnutí, zda zájemce bude opravdu vhodný majitel našeho štěněte a zajistí mu dobrý domov a spokojený život. A věřte, že na tom mi záleží úplně nejvíc.

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice NOVINKY, VRH M BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.