VŠECHNA ŠTĚŇATA Z VRHU G JSOU JIŽ DOMA

6. března 2016

V sobotu ráno si štěňata společně naposledy zařádila a stálo to opravdu za to! K nahlédnutí zde, zde a zde.  Vše bylo připraveno. Deky , vodítka, obojky, hračky, kopie kontroly vrhu  veterinářem, kopie přihlášky  vrhu, tabulka s časy a váhou při narození  jednotlivých štěňat, pasy, registrační karty čipu, 5 kilových balíčků  krmiva, na který byla štěňata zvyklá, návody na štěně.  Všechna štěňata jsme si pod dohledem kocoura Šortíka vyfotili.

 V 11 hodin si přijeli majitelé pro Gingera.  A tak začalo odcházení vrhu G .  Následovala Gazanie, potom Grizon a poslední v sobotu odjížděla Gerbera. Do nedělního rána zbyla ve výběhu samotná Gilia,  a i když tam měla mámu, bylo jí  smutno a trochu v noci fňukala. Dopoledne jsme ji ještě trochu rozmazlovali a ve 14. hodin se i ona  dočkala svých páníčků.

Ginger se bude i dál jmenovat Ginger, bude bydlet v České Skalici. Narodil se s váhou 205 g., odjížděl s váhou 4 kg. Gazanie se bude jmenovat Dixie, bydlet bude v Českých Budějovicích. Narodila se s váhou 260 g., odjížděla s váhou 3,5 kg. Grizon se bude jmenovat Blondie,  bude žít ve Varnsdorfu. Narodil se s váhou 245 g., odjížděl jako nejtěžší z vrhu, s váhou  4,5 kg. Gerbera bude Mia, bydlet bude v Brozanech nad Ohří. Narodila se s nejvyšší váhou 264 g., při odjezdu vážila 3,5 kg. V neděli odjela domů Gilia. Majitelé jí budou říkat Lili, Gili, v podstatě jí zůstane   jméno  stejné. Gilia se narodila s nejnižší váhou 132 g., odjížděla s váhou 3,5 kg. Bydlet  bude v Načešicích. Pokud se tam sejde celá velká rodina, setká se tam Giluška se svou polosestrou Erucou a dcerou Cibulky Ferulou . Určitě se holky společně báječně vyřádí. Ze spojení hnědožlutobílé dlouhosrsté Limetky (Amanda Pharlap) a černožlutobílého krátkosrstého Angela ze Zlatého Lankastru, který má vlohy pro dlouhou srst a hnědou barvu se narodila štěňata dlouhosrstá  i krátkosrstá, hnědožlutobílá i černožlutobílá.

Ještě v sobotu večer nám došly zprávy o tom, jak štěňata zvládla cestu. Nikdo nezvracel, většinou štěňata cestu prospala a doma se začínají rozkoukávat. Majitelům za zprávy moc děkujeme a přejeme jim, aby strakáček od nás jim dělal jen samé radosti a užili si společně spoustu báječných zážitků a pěkných chvil.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice VRH G BONASA SORBUS. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.